top of page
  • Forfatterens bildeRigmor

Julemarked


Hei igjen,

Tiden flyr – (som vanlig) – og tid for juleforberedelser nærmer seg med stormskritt! Symesterskapet på NRK er snart over for denne gang. Det har vært mye bra laget der, og jeg håper flere av dere er blitt inspirert til å dra fram symaskinen! Trenger dere hjelp til å komme i gang, så har bl. annet http://www.baerumhusflid.no/ kvelder de kaller Fikselauget, der du kan ta med deg uferdige eller vanskelige syprosjekter du trenger hjelp til å bli ferdig med! Et veldig godt tilbud.


Siden samfunnet nå er åpnet igjen, er det tid for JULEMARKED denne høsten! Og nå er det plutselig bare 3 uker igjen til Julemarked hos http://www.baerumhusflid.no/ . Jeg gleder meg, og er veldig spent, og håper de besøkende vil like sølvsmykkene mine. Det er første gang jeg er med på dette markedet.


«Vi ønsker velkommen til julemarked på Wøyen gård

lørdag 20.november kl. 10-16 og

søndag 21.novemner kl. 12-16.

Huset fylles med håndlagde gaver, salg av julekaker, lotteri og kafé.

I år kan barna spikke pølsepinner rundt bålpanna og grille pølser.


Årets utstillere kan friste med strikk, vev, tredreide produkter, sølvsmykker, leker og dukketøy, skinnsøm og mye mer!

Bunadsbutikken holder også åpent med salg av bomullsbunad klippesett, flotte silketørkler og sjal, hatter, bukseseler og sølv til Bærumsbunadene.

Vi oppfordrer til betaling på Vipps.

Håper vi sees » Hilsen Bærum Husflid


(Til Wøien Gård kommer du lett med bil – Gamle Lommedalsvei 37, 1339 Vøyenenga. Buss går til Haganjordet eller Bryn kirke fra Sandvika. Ca 10 min å gå derfra.)


Gleder meg til å se dere!


- Og skulle dere ha igjen tid og penger etter et besøk på Wøien Gård, ta gjerne en tur til Gjettum Gård. Der er det også åpent, og min lærer/mentor Birgith Hestangen blir å finne der. Det er også keramikk og malerier der. Anbefales!


- og dere finner jo mange av mine ting på www.rigmormor.com

Hilsen

Rigmor


69 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page